Hyr Regjistrohu Çdo të Premte: 19:00 - 23:59

BlackJack Night - RoyaleClub
Për pasionantët e lojës BlackJack! BlackJack Night në RoyaleClub vjen me 200 EUR/CHF Bonus! Shijo ditët e Premte me më shumë përfitime! Fito nga loja - Përfito nga promocioni! 

Si funksionon?

Mjafton të fitoni 2 herë rradhazi BlackJack dhe përfitoni edhe 200 EUR/CHF Bonus nga RoyaleClub. Në këtë rast, mjafton të kontaktoni në Live Chat 24/7 dhe asistentet ju ndihmojnë me përfitimin e këtij bonusi. 

Bonusi nuk mund të përfitohet në rastet kur edhe tregtari (dealer) ka BlackJack në letrat e tij/saj. Si rezultat ju merrni nga loja bastin e vënë sërish në llogari.

Si fitohet BlackJack?

BlackJack fitohet kur keni në dorë këto kombinime letrash:

A 10 - A J - A Q - A K.

Rregullat & Kushtet

1. Ky promocion vlen vetëm për ditën e Premte. Nga ora 19:00 deri në 23:59 të kësaj dite.
2. Duhet të fitohet BlackJack 2 herë rradhazi (njëra pas tjetrës) që të fitohet Bonusi 200 EUR/CHF.
3. Basti minimal duhet të jetë 10 EUR/CHF.
4. Promocioni vlen vetëm një herë gjatë BlackJack Night.
4.1. Shembull: nëse fitoni 2 herë rradhazi BlackJack dhe përfitoni 200 EUR/CHF nga promocioni, dhe sërish fitohet 2 herë rradhazi BlackJack, ky bonus nuk përfitohet sërish në rastin e dytë.
5. Promocioni është i vlefshëm për lojërat BlackJack vetëm në Kazino Live të RoyaleClub.
6. Promocioni nuk është i vlefshëm në lojërat BlackJack me një palë letra për çdo person, por është i vlefshëm në tavolinat ulëse tradicionale.
Shembull: Promocioni nuk është i vlefshëm në tavolinat Infinite BlackJack, Lightning BlackJack, Free Bet BlackJack, Power BlackJack etj.
7. Në rregullat e promocionit vlejnë edhe të gjitha rregullat e përgjithshme të RoyaleClub, duke përfshirë këtu të gjitha Termat & Kushtet.

© royaleclub.ch 2022. All rights reserved.