Hyr Regjistrohu Çdo të Dielë: 19:00 - 23:59

Slots Night - RoyaleClub
Koha e sloteve vazhdon të bëhet akoma më fantastike! Nga ky promocion do të përfitoni në llogarinë tuaj një pjesë të depozitës në rast humbje gjatë lojës në slote si Bonus nga RoyaleClub! 

Si funksionon?

Shembull: Nëse kryhet një depozitë prej 200 EUR/CHF nga ana juaj dhe luani në Slotet e Kazinos së RoyaleClub. Në rast se fati nuk ishte në anën tuaj dhe i humbisni paratë, ju do të merrni 7% të vlerës së depozitës si Bonus në llogarinë tuaj. Në këtë rast, mjafton të kontaktoni në Live Chat 24/7 dhe asistentet ju ndihmojnë me përfitimin e këtij bonusi.

Rregullat & Kushtet

1. Ky promocion vlen për ditën e Diel. Nga ora 19:00 deri në 23:59 të kësaj dite.
2. Shuma minimale për depozitë është 100 EUR/CHF.
3. Basti minimal duhet të jetë 2 EUR/CHF.
4. Në rast se basti do të luhet nën 2 EUR/CHF në Slote pasi kryeni depozitën, promocioni nuk është më i vlefshëm.
5. Promocioni është i vlefshëm vetëm nëse luani në Slotet në Kazino gjatë Slots Night.
6. Në rast se humbisni shumën e depozituar në Slote, do të konsiderohet e humbur vetëm nëse bilanci real tregon një vlerë nën 0,25 EUR/CHF të mbetura në llogarinë tuaj.
7. Promocioni është i vlefshëm vetëm një herë gjatë Slots Night në rast humbje të shumës së depozitës gjatë lojës në Slote.
7.1. Shembull: nëse humbisni depozitën tuaj dhe përfitoni nga ky promocion gjatë ditës së Diel, promocioni nuk është i vlefshëm për depozitat e tjera më pas.
8. Në rregullat e promocionit vlejnë edhe të gjitha rregullat e përgjithshme të RoyaleClub, duke përfshirë këtu të gjitha Termat & Kushtet.

© royaleclub.ch 2022. All rights reserved.